Fakta Kompetencer Referencer Kontakt os Botio Ejendomme
 
Hvem er vi
Værdier
     
 
 
PRÆSENTATION

Boticon A/S er et bygge- og ejendomsudviklingsselskab med base i Ikast – Brande kommune. Selskabet udfører totalentrepriser og udvikling af ejendomme inden for specielt erhvervs- og i mindre omfang boligbygger.

Opgaverne løses i et tæt samarbejde med underentreprenørerog rådgivere, som vi kender og har valgt, fordi vi ved, at de opfylder vore krav til samarbejde, kvalitet og konkurrenceevne.

Vi er af den overbevisning der i byggebranchen altid vil være et behov for en kompetent sparringspartner til udvikling og konstruktion af velfungerende domiciler. Vi kan derudover tilbyde at være med på alle niveauer i skabelsesprocessen.

 
 

Vi har ikke intentioner om at blive større end at vi selv er en del af processen og dermed det ansvar der følger med at få overdrageten byggeopgave fra en bygherre.

Medarbejderne hos Boticon vil have den fornødne erfaring, uddannelse og kompetence til at kunne sikre, at kunden får de fornødne Boticon - værdier og opnår en rådgivning, som sikrer, at det færdige produkt – bygningen – opfylder de ønsker, behov og forventninger, der er lovet og stillet i udsigt.